Eef van Asselt

Ik ben Eef van Asselt en ben al meerdere jaren werkzaam binnen de Jeugdzorg. Eerst als behandelcoördinator/ gedragswetenschapper bij een locatie Dagbehandeling voor Jonge Kinderen en Schoolgaande Jeugd en later bij meerdere behandelgroepen, waarbij de kinderen niet meer thuis woonden. Met een team van verschillende disciplines gaven we de behandeling van zowel het kind als zijn gezinssysteem vorm. Mijn werkzaamheden bestonden o.a. uit het coachen van de teamleden, het coördineren van de behandeling en het verrichten van diagnostiek. Tevens ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als POH-GGZ jeugd.
In juli 2018 heb ik de switch gemaakt naar de praktijk de Opstap Twente, waar ik met veel plezier en enthousiasme werk in de functie van hoofd behandelaar. Ook bied ik traumabehandeling (enkelvoudig) aan kinderen, jongeren in de vorm van EMDR of WRITE-junior.
In mijn vrije tijd ben ik vooral buiten actief bezig met de paarden, pony’s of in de tuin. Verder fiets, wandel en lees ik graag en geniet ik van samen met anderen dingen te ondernemen.

Het mooiste dat je een kind kunt geven is een kans

Alles wat je aandacht geeft groeit.